För en bättre hälsa!

Referenser

Jag har haft förmånen att få arbeta tillsammans med Eva-Lena dels på p.a.u.s Skönhet & Hälsa och dels på Hälsohuset i Linköping. Hon har en stor och bred kunskap och kompetens inom området ”hälsa”. Hon har ett professionellt bemötande, är engagerad och brinner för att dela med sig om hur man kan förbättra sin livssituation och sin hälsa.

Jag kan varmt rekommendera Eva-Lena.

Gun-Britt Norman / GB Norman Akupunktur & Zonterapi 


Jag kontaktade Eva-Lena Kohn när jag var inne i en hektisk period och jag började tänka att jag kanske är i behov av hjälp av något slag för att få mer ordning och struktur i mitt liv. Eva-Lena är en gammal kollega till mig och jag visste att hon numera jobbar som hälsokonsult i sitt företag Kohn Hälsokonsulting.

Vi träffades och kom fram till att jag skulle ta en kombination av massage och hälsocoaching fem möten planerades till att börja med. Eva-Lena var engagerat, entusiastisk, men samtidigt väldig lugn och harmonisk jag fick 100% tillit till henne. Under massagen förklarade hon pedagogisk det hon gjorde och vad hon kom fram till,  jag har nog aldrig varit i så gott skick än då som efter behandlingarna. Coachingen gav mig mycket insikt om mig själv, jag fick bland annat uppgifter (som jag gjorde så gott jag kunde). Jag har väldigt mycket nytta av dem även idag och har börjat få mer ordning på min vardag.

Jag kan varmt rekommendera Eva-Lena till alla som vill ha lite struktur i sitt liv, som vill hitta ett mer hälsosamt sätt att se på sitt liv. Ja, alla som helt enkelt vill förbättra sitt liv.

Vänligen,

Minna-Liisa Laaksonen, legitimerad sjuksköterska 


Eva-Lena har genom coachingsamtal hjälpt mig att medvetandegöra mina egna resurser, inre styrka och kraft. Under samtalen har Eva-Lena ställt frågorna som fått mig att reflektera tänka i nya banor och välja nya alternativa vägar.

I varje samtal har hela fokuset legat på mig och Eva-Lena har fungerat som mitt bollplank. Samtalen har hjälpt mig att inse att jag kan påverka min egen situation genom att tänka annorlunda och använda mig av de redskap jag fått under samtalen men även de resurser som jag redan har.
Mellan våra samtal har jag jobbat med olika uppgifter som andningsövningar, yoga och mental avslappning.

Eva-Lena har med sin kunskap och förmåga hjälpt mig att tydliggöra mina mål och medvetenhet om hur mitt önskade drömläge ska vara. Hon är en varm och inspirerande person som ger massor med energi och hon besitter en bred kunskap inom sitt område.

Sara J Elvin 
Socionom


 

 

 

 

 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *