För en bättre hälsa!

Om mig

eva-lena-kohn-370x193
 

Jag känner ett stort engagemang  inför att få vara med och förbättra hälsan i samhället. Mitt hälsotänk har funnits med som en röd tråd genom mina olika arbeten under åren. Genom ett holistiskt synsätt kan balansen mellan kropp och själ finnas med i processen till ett friskare liv.

Jag arbetar med hälsocoaching både privat och till företag. Jag har kurser i stresshantering, massage och mediyoga samt hälsoinriktade föredrag.

En stor drivkraft för mig är att kunna inspirera andra människor till att göra sina egna livsstilsförändringar i livet. Det kan vara att se någon komma igång med sin träning eller minska ned på vardags stressen, det är så härligt att se all denna kraft växa fram som gör förändringar genomförbara när vi har ett tydligt mål i sikte!

Jag ägnar en del av min fritid åt träning Jag tar gärna ett soma move pass på gymmet varvat med avslappnande yoga samt en tur i löpspåret då och då. Att vistas ute i skog och mark, gärna i fjällen är något jag uppskattar väldigt mycket. Naturen inbjuder till stillhet och närvaro och ger mig möjlighet till återhämtning något jag värderar högt.

 

eva-lena-kohn-halsokosult