För en bättre hälsa!

Gör någon glad!

IMG_3955

IMG_3955Ett vänligt ord ett leende kan betyda så mycket

Gör någon glad idag, säg något trevligt till din kollega eller vän det gör skillnad!

Jag är glad för den fina referensen jag fick idag tack Minna-Liisa! :)

Jag kontaktade Eva-Lena Kohn hösten 2014, jag var då inne i en hektisk period och jag började tänka att jag kanske är i behov av hjälp av något slag för att få mer ordning och struktur i mitt liv. Eva-Lena är en tidigare kollega till mig och jag visste att hon numera jobbar som hälsokonsult i sitt företag Kohn Hälsokonsulting.

Vi träffades och kom fram till att jag skulle ta en kombination av massage och hälsocoaching fem möten planerades till att börja med. Eva-Lena var engagerat, entusiastisk, men samtidigt väldig lugn och harmonisk jag fick 100% tillit för henne. Under massagen förklarade hon pedagogisk allt vad hon gjorde och vad hon kom fram till jag har nog aldrig varit i så gott skick än då som efter behandlingarna. Coachingen gav mig mycket insikt om mig själv, jag fick bland annat uppgifter (som jag gjorde så gott jag kunde). Jag har väldigt mycket nytta av dem även idag och har börjat få bättre ordning på min vardag.

Jag kan varmt rekommendera Eva-Lena till alla som vill ha lite struktur i sitt liv, som vill hitta ett mer hälsosamt sätt att se på sitt liv. Ja, alla som helt enkelt vill förbättra sitt liv.

Vänligen

Minna-Liisa Laaksonen, legitimerad sjuksköterska

Similar posts
  • Prestera mera.. eller hur vill vi ha ... Jag tycker vi har alldeles för många måsten i våra liv. Ordet måste har ju i sig en negativ klang om du sedan lägger till att vi många gånger inte ens utför alla måsten vi har satt upp så har vi det dåliga samvetet levererat och klart att användas och vi använder det… jag inkluderar [...]
  • Soma Move! En svettig atletisk och fysisk ansträngande träningsform som samtidigt är mjuk och flödande. Den är holistisk och omfattar hela kroppen vilket skapar en känsla av att röra sig som en enhet i koordination balans styrka och andning. I den här träningsformen får du chansen att utforska din kropp från ett lekfullt och lustfyllt perspektiv. Du skapar en [...]
  • Workshop den 26 februari! På Lilla Yogastudion kommer snart min workshop ”I Hälsans Tecken” att äga rum nämligen bestämt söndagen den 26 februari 9.00-13.00 vi kommer att spendera förmiddagen med yoga och massage. Vi startar med ett skönt MediYogapass på 75 minuter efter det blir det fika i hälsans tecken sedan är det dags att börja massera och att få [...]
  • Avslut och ny början Snart går vi in i ett nytt år och det slår mig hur fort tiden går. Mycket har dock hänt i världen, i mitt liv och säkert i ditt liv också under 2016. I slutet av december brukar jag göra en summering av det gångna året, blev det som jag hade tänkt mig? Lyckades jag uppnå några av [...]
  • De tio enkla massagegreppen! Funderar du på en julklapp till någon, eller varför inte en till dig själv? Då har jag ett bra tips! Den 29 januari håller jag en workshop på @lillayogastudion där vi kommer att spendera förmiddagen med yoga och massage. Du får lära dig tio massagegrepp för skuldror axlar och nacke perfekt att använda på nära och kära! Vi [...]

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *